Amb tu movem
terra, mar i aire.

Com a transitaris, el nostre compromís és brindar-te un servei logístic d’alta qualitat, acompanyant el teu negoci per tot el món, buscant les millors opcions per a tu i els teus clients sempre amb el tracte que et mereixes. Prioritzant el teu temps, recursos i tranquil·litat.

Viatgem amb tu, assegurant l’èxit i la rendibilitat amb empatia, cura i atenció personalitzada en 360 º.

Passió al servei, gust en el tracte.

Sentim passió per la nostra feina i això es veu en el dia a dia, el tracte i la dedicació que s’acaben fent notar al resultat final. Ens encarreguem de tots els tràmits per al transport internacional del teu negoci perquè et puguis dedicar per complet a la teva activitat principal, sense complicacions.  

Sempre amb la disponibilitat d’escoltar-te i donar-te les millors opcions disponibles al preu més rendible per a tu.

La nostra xarxa d’agents internacional ens avala i ens permet oferir-te un servei d’altíssima qualitat amb cuidades garanties i costos molt competitius, cobrint tots els incoterms en transport de mercaderies  internacional.

A més, som operadors logístics contrastats amb magatzem multifuncional propi, situat estratègicament al Carrer Torrenteres 26-40, 08754 – El Papiol (BCN). Tenim una extensa varietat de serveis per cobrir les teves necessitats amb la garantia que nosaltres mateixos ho gestionem tot.

També som especialistes en tràmits duaners i disposem de totes les facilitats per assegurar la fiabilitat èxit de les teves operacions, suprimint riscos innecessaris amb garanties i tota la informació disponible sempre per a tu.

El nostre objectiu principal és sumar al teu negoci brindant el valor afegit d’anar amb tu més enllà del servei professional.

Un cop ens coneixem, et considerem part de la nostra família, consentint la relació al detall, perquè així ho creiem i gaudim de la nostra feina i dels nostres clients.  Tenim l’objectiu clar de fer el teu negoci més fàcil i ens ho prenem molt seriosament.

Ets el nostre valor principal sempre.

Tenim l’objectiu de proporcionar-te el millor servei del mercat i que puguis gaudir de la tranquil·litat i la confiança d’estar a les millors mans per al transport i la logística del teu negoci.

Sempre interposem les teves necessitats per davant de la situació del mercat i ens adaptem a tu  perquè no hagis de deixar d’ocupar-te del que és important.

Ens posem a la teva total disposició perquè tinguis l’absoluta i plena tranquil·litat d’un servei discret i amic, que es preocupa principalment perquè estiguis completament cobert.

Acreditacions que ens avalen.

Com a Operadors Econòmics Autoritzats OEA comptem amb totes les acreditacions necessàries per al comerç tant nacional com internacional, ni més ni menys. Procurem dedicar el nostre temps i preocupació a buscar-te les millors opcions i assessorar-te de forma clara.

Acreditats com a agents IATA i membres de The Cooperative Logistics Network, comptem amb acords preferencials amb les principals companyies amb cobertura mundial. Sense límits ni excessos. Honestament.

ACCREDITED AGENT

Et posem al dia del que importa.

T’apropem a l’actualitat logística en format de butlletí d’informació per tenir-te al dia de les novetats del mercat i la informació d’interès sobre el comerç internacional.

Tens dubtes?
Et truquem.

Estem aquí per ajudar-te a aclarir qualsevol dubte que puguis tenir amb l’exportació o importació del teu negoci. Envia’ns una proposta a través del formulari i un dels nostres agents contactarà de seguida amb tu per trobar la millor opció i acompanyar-te a aclarir tots els teus dubtes.

¡Som-hi!