QUIENES_SOMOS

Informació, servei,
resolució i
empatia.

Bâtiments neix l’any 2007 amb la voluntat de ser el teu proveïdor de confiança i el teu partner total de negoci amb què pots comptar quan tens una necessitat de transport internacional de mercaderies, logística i gestió de duanes i al qual pots recórrer quan necessites solucions a mida .

La nostra filosofia d’empresa es desenvolupa arran del concepte d’anar un pas més enllà amb tu, creant una relació humana i professional propera, eficaç, responsable i empàtica.

QUIENES_SOMOS

Som una empresa multigeneracional amb molta experiència al sector i un equip humà intercultural, multilingüe i altament qualificat que treballa colze a colze per oferir-te un servei a mida personalitzat.

Sempre atentes i atents a les teves necessitats, et brindem la informació al dia sobre la situació del teu transport. Utilitzem la tecnologia per ser encara més accessibles, immediatament resolutius i poder-te assessorar amb la millor opció, procurant que la comunicació sigui sincera i directa, sense trampes ni floritures.

 

Aquesta voluntat de servei t’estalvia temps i minimitza costos, agilitzant el procés a través de la nostra extensa xarxa d’agents internacionals que ens permeten cobrir les teves necessitats tant en exportació com en importació de mercaderies. Door to door.

Com a sistema de fidelització ens basem en els fets, el dia a dia, el tracte proper i la confiança. I, estadísticament, ens guiem per la satisfacció dels nostres clients. La nostra estratègia és que et sentis cuidat, a les millors mans professionals i que no tinguis raons ni la feina de seguir buscant. Atenent cada situació i necessitat que sorgeixi per donar-te el millor servei amb els millors resultats.

Una empresa jove amb experiència.

Som un equip humà de professionals amb molts anys d’experiència que treballem a consciència per oferir el valor afegit d’un servei personalitzat, pensant sempre en la tranquil·litat i la comoditat dels nostres clients.

Un resum de la nostra història recent:

Comptem amb un historial professional de més de quaranta (40) anys d’experiència contrastada al sector. Bâtiments és la conjunció de tota aquesta experiència i know-how amb l’adquisició de nou talent de sectors variats per complir l’expectativa d’un mercat que, segons el nostre punt de vista, requereix una sensibilitat especial més enllà de les noves tecnologies. Cosa que no pot substituir cap xat-bot ni aplicació al núvol. Tot i disposar d’aquesta tecnologia i fer-ne l’ús necessari i adequat, l’experiència ens indica que el millor company per al teu negoci és el tacte sensible de qui el vetlla i cuida de manera humana i propera, pensant en i per a tu.

Un mercat que necessita valors.

En essència, ens centrem en el servei, informació i empatia pels nostres clients. Per a nosaltres és bàsica la transparència i el tracte en totes les relacions professionals, així com la capacitat de resolució i el tracte.

En el context actual d’un mercat en moviment i canvi constant, considerem que un dels puntals per fer que les relacions humanes i professionals es propiciïn en una estabilitat i continuïtat resideix, sobretot, en la forma d’interactuar.

Per això, a Bâtiments creiem que, més enllà de les responsabilitats socials de tendència i del màrqueting emocional, és important que, en primer lloc, se situï com a valor d’empresa principal el servei al client. El de debò, amb la intenció, la humilitat i l’objectiu clar de satisfer una necessitat, seguit de la informació que acompanya aquest servei i que genera la tranquil·litat d’estar cobert, acompanyat i cuidat. I, finalment, l’empatia bidireccional que, sobretot, ens humanitza i és promotora de les relacions professionals responsables, el saber fer i el bon tracte.

Com el mateix nom defineix, Bâtiments, a Francès construcció, emana el desig i la voluntat de construir una relació sòlida i consistent amb tu a través del servei, de la capacitat de resposta i de la bona voluntat de construir una col·laboració professional basada en el respecte i confiança amb fonaments sòlids i amb una projecció clara i estable.