ALMACEN

Especialistes en
processos
logístics.

Conscients de la importància de poder oferir un servei completament integral, disposem de magatzem propi, estratègicament localitzat al Carrer Torrenteres, 26-40. 08754 – El Papiol (Barcelona).

Disposem d’ 11.000 m² de superfície habilitats per a tot tipus de mercaderies, inclosa la mercaderia classificada com a ADR i un equip excepcional de professionals amb molts anys d’experiència al sector que t’ofereix els millors serveis de logística i emmagatzematge del mercat.

T’oferim tots els processos logístics passant per l’emmagatzematge, la preparació de les comandes, les expedicions i el transport amb la garantia d’una feina ben feta.

ALMACEN

En un entorn immillorable estratègicament i logísticament, amb capacitat de magatzem caòtic, on les mercaderies conviuen al mateix espai, provinents o no de duanes. El sistema de radiofreqüència amb codi de barres ens permet tenir un control d’estoc actual així com tota la traçabilitat de la mercaderia, en temps real, per a la teva tranquil·litat. Ens recolzem en tecnologies de gestió avançades per, al teu costat en tot moment, garantir l’estat de la teva mercaderia i tota la informació i facilitats que necessitis.

La nostra experiència en el món de la moda ens permet oferir un servei de peça penjada, des de la recepció i el control de qualitat a la preparació de comandes amb qualsevol mena d’embalatge i mitjà de transport requerit. Així mateix, la nostra extensa participació en el món del motor ens situa com el transitari més especialitzat en les disciplines de trial, enduro i carretera, tant a la part mecànica com al merchandising, recanvis, accessoris i etcètera. Tota aquesta experiència ens garanteix un saber fer en les dues disciplines que ens diferencien de la resta de serveis i que, alhora, complementen una forma determinada de gestionar i tractar mercaderia.

Els nostres HIGHLIGHTS

1 - Magatzem propi a Barcelona .

Localització Estratègica .

2 - Cobrim tots els processos logístics.

Consolidació i desconsolidació.

3 - Stock i traçabilitat en temps real .

Garantia i seguretatde la teva mercaderia.

4 - Experts en el món de la moda i el motor.

Facilitats, comoditats i experiència a l'abast.

5 - Servei i atenció personalitzats .

Persones donant servei i seguiment.

Els nostres
HIGHLIGHTS

1 - Magatzem propi a Barcelona .

Localització Estratègica .

2 - Cobrim tots els processos logístics.

Consolidació i desconsolidació.

3 - Stock i traçabilitat en temps real .

Garantia i seguretatde la teva mercaderia.

4 - Experts en la moda i el motor.

Comoditats i experiència a l'abast.

5 - Servei i atenció personalitzats .

Persones donant servei i seguiment.

Pressupost?
Sense compromís.

Tens una necessitat de transport de mercaderies i encara no ho tens clar? T’assessorem.

Envia’ns els teus dubtes mitjançant el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible i amb la millor proposta possible.

O truca'ns i parlem.