ALMACEN

Especialistes en
processos
logístics.

Conscients de la importància de poder oferir un servei completament integral, disposem de magatzem propi, estratègicament localitzat al ZAL del Port de Barcelona.

Disposem d’ 11.000 m² de superfície habilitats per a tot tipus de mercaderies, inclosa la mercaderia classificada com a ADR i un equip excepcional de professionals amb molts anys d’experiència al sector que t’ofereix els millors serveis de logística i emmagatzematge del mercat.

T’oferim tots els processos logístics passant per l’emmagatzematge, la preparació de les comandes, les expedicions i el transport amb la garantia d’una feina ben feta.

ALMACEN

En un entorn immillorable estratègicament i logísticament, amb capacitat de magatzem caòtic, on les mercaderies conviuen al mateix espai, provinents o no de duanes. El sistema de radiofreqüència amb codi de barres ens permet tenir un control d’estoc actual així com tota la traçabilitat de la mercaderia, en temps real, per a la teva tranquil·litat. Ens recolzem en tecnologies de gestió avançades per, al teu costat en tot moment, garantir l’estat de la teva mercaderia i tota la informació i facilitats que necessitis.

La nostra experiència en el món de la moda ens permet oferir un servei de peça penjada, des de la recepció i el control de qualitat a la preparació de comandes amb qualsevol mena d’embalatge i mitjà de transport requerit. Així mateix, la nostra extensa participació en el món del motor ens situa com el transitari més especialitzat en les disciplines de trial, enduro i carretera, tant a la part mecànica com al merchandising, recanvis, accessoris i etcètera. Tota aquesta experiència ens garanteix un saber fer en les dues disciplines que ens diferencien de la resta de serveis i que, alhora, complementen una forma determinada de gestionar i tractar mercaderia.

Els nostres HIGHLIGHTS

1 - Magatzem propi al ZAL Port de Barcelona.

Localització Estratègica .

2 - Cobrim tots els processos logístics.

Consolidació i desconsolidació.

3 - Stock i traçabilitat en temps real .

Garantia i seguretatde la teva mercaderia.

4 - Experts en el món de la moda i el motor.

Facilitats, comoditats i experiència a l'abast.

5 - Servei i atenció personalitzats .

Persones donant servei i seguiment.

Els nostres
HIGHLIGHTS

1 - Magatzem propi al ZAL Port de Bcn.

Localització Estratègica .

2 - Cobrim tots els processos logístics.

Consolidació i desconsolidació.

3 - Stock i traçabilitat en temps real .

Garantia i seguretatde la teva mercaderia.

4 - Experts en la moda i el motor.

Comoditats i experiència a l'abast.

5 - Servei i atenció personalitzats .

Persones donant servei i seguiment.

Pressupost?
Sense compromís.

Tens una necessitat de transport de mercaderies i encara no ho tens clar? T’assessorem.

Envia’ns els teus dubtes mitjançant el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible i amb la millor proposta possible.

O truca'ns i parlem.