SERVICIOS

Tenir la voluntat
i les eines.

Volem ser el teu servei transitari 360º de confiança, especialitzats en serveis duaners, logística internacional i emmagatzematge. Amb un recorregut al sector de més de quaranta (40) anys, els professionals de Bâtiments, tenim l’experiència suficient, juntament amb les eines, els mitjans i el tacte per donar-te solucions per a cada situació.

La nostra voluntat: satisfer les teves necessitats proporcionant les millors opcions amb un tracte proper i òptim.

Per això tenim un ventall de serveis molt variat per oferir-te en cada situació i negoci que s’esdevingui.

SERVICIOS

- Transport internacional.

Comptem amb una extensa xarxa d’agents a nivell internacional que ens permet donar totes les garanties i la cobertura mundial, amb capacitat de cobrir tots els incoterms possibles tant en exportació com importació de mercaderies.

TRANSPORT
MARÍTIM

Oferim serveis de FCL, LCL i equips especials amb total garantia, màxima qualitat i preus rendibles.

TRANSPORT
AERI

Acreditats com
agents IATA, comptem
amb acords
preferencials amb
les principals
companyies.

TRANSPORT
TERRESTRE

Som especialistes a Itàlia, l'àmbit europeu i el grupatge de mercaderies.

- Serveis logístics.

Som especialistes en processos logístics. Des de l’emmagatzematge i la preparació de comandes a les expedicions i el transport. Actualment disposem d’11.000 m² propis de superficie habilitats per tota mena de mercaderies, inclosa la ADR.

SERVEI
EXPRÉS

Posem a la teva disposició serveis de transport exprés porta a porta.

MAGATZEM
LOGÍSTIC

Ens ocupem del
emmagatzematge,
preparació de comandes,
expedició i transport.

DIPÒSIT
DUANER

Disposem de dipòsit duaner públic propi, per a la teva comoditat.

- Assessorament i gestió.

T’assessorem i gestionem tota mena de tràmits duaners facilitant tot el procés amb els mitjans, persones i passos adequats. Cobrim els riscos amb assegurances a midasense franquícia i t’oferim accés a tota la teva documentació.

DESPATX
DUANES

El nostre equip de
professionals, t'assessora
i gestiona tot tipus
de tràmits duaners.

GESTIONS I
ASSEGURANCES

Gestionem assegurances
a tot risc a la teva
mida.

Acreditacions que ens avalen.

Com a Operadors Econòmics Autoritzats OEA  comptem amb totes les acreditacions necessàries per al comerç tant nacional com internacional, ni més ni menys. Procurem dedicar el nostre temps i preocupació a buscar-te les millors opcions i assessorar-te de manera clara durant tot el procés.

Acreditats com a agents IATA i membres de The Cooperative Logistics Network, comptem amb acords preferencials amb les principals companyies amb cobertura mundial. Sense límits ni excessos. Honestament.

ACCREDITED AGENT

Servei d'atenció personalitzat.

Tenim un equip de professionals enfocats a donar-te el millor servei d’atenció al client i la disponibilitat necessària perquè et sentis tranquil i cobert en tot moment. Contacta’ns a través del formulari a continuació i ens posarem en contacte amb tu per aclarir els dubtes i donar-te tota la informació que necessitis en allò que et puguem ajudar.