Avís legal.

Bâtiments Marchandises Internationaux, S.L. , proveït amb NIF/CIF B64689748, direcció Plaça Europa, 9-11 14ºA (Edifici INBISA), 08908 – L’Hospitalet de Llobregat (BCN), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a la pàgina dInternet de www.batiments.es.

Amb els límits establerts a la llei, Bâtiments Marchandises Internationaux, S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada de la manca de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen a les pàgines d’Internet.

Els continguts i informació no vinculen Bâtiments Marchandises Internationaux, S.L. ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La pàgina d’Internet de Bâtiments Marchandises Internationaux, S.L. pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Bâtiments Marchandises Internationaux, S.L. no pot controlar. Per tant, Bâtiments Marchandises Internationaux, S.L. no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer a pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Bâtiments Marchandises Internationaux, S.L. o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Bâtiments Marchandises Internationaux, S.L.

Tanmateix, per accedir a alguns dels serveis que Bâtiments Marchandises Internationaux, S.L. ofereix a través del website haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades us informem que, mitjançant l’emplenament dels presents formularis, les vostres dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Bâtiments Marchandises Internationaux, S.L. per tal de poder-vos prestar i oferir els nostres serveis així com per informar-vos de les millores del lloc web. Així mateix, us informem de la possibilitat que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant email a info@batiments.es o a l’adreça Plaça Europa, 9-11 14ºA (Edifici INBISA), 08908 – L’Hospitalet de Llobregat (BCN).